Kishantosról

Kishantos egy mini település. Korábban több család is élt itt, napjainkban viszont két család lakja a Kishantosi Kastély szomszédságában. Ebből is adódik a hely különleges csendje és nyugalma.

A Kishantosi Kúria a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ és Népfőiskola programjai mellett, az elmúlt 2 év fejlesztéseinek eredményeként külsős rendezvényeknek, céges- és családi eseményeknek is helyszínt biztosít.

A kishantosi kastély Magyarország szívében, a Mezőföldön található.  Ideális helyszínt és igény szerint teljes ellátást, szállást kínálunk konferenciákhoz, céges- és családi összejövetelekhez, rendezvényekhez, esküvőkhöz, találkozókhoz, megbeszélésekhez, csapatépítésekhez, kerti partikhoz, gyermekek táboroztatásához stb.

A helyszínen működő központnak mindig az volt a célja, hogy Kishantos kapui nyitva álljanak minden ember számára, hogy mindenki élvezhesse a valamikor csak kiváltságosoknak járó gyönyörű környezetet és a benne kialakult, új tudásra épülő szellemi műhely kincseit.

Ha a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ és Népfőiskola szakmai munkájáról-, a vegyszermentes (bio) gazdálkodásról-, a fenntartható vidékfejlesztésről-, a demokráciáról vagy az ökológiai gazdálkodás oktatásáról érdeklődik, bővebb információt a www.kishantos.hu címen talál.